torstai 12. maaliskuuta 2015

Ilmaista kuunneltavaa

Toisinaan tuntuu että nykymaailmassa kaikki maksaa. Mutta loppujen lopuksi on paljon asioita, jotka ovat ilmaisia tai lähes ilmaisia. Tämän päivän ilmainen viihdytys lapsille, etenkin kuumepotilaana hieman tylsistyvälle keskimmäiselle, löytyi ylen sivuilta:



                                 http://areena.yle.fi/radio/2613961


Kyseessä on lasten kuunnelma Veera Salmen kirjasta "Puluboin ja Ponin pöpelikkökirja".  Ihan uusi tuttavuus meille koko Puluboi, mutta kikatuttavan ihastuttava, ainakin 5- ja 9-vuotiaiden mielestä :)






Äänikirjoja meillä on kuunneltu paljonkin, mutta netistä ei ole tullut kuunnelmia etsittyä eikä meillä juuri radiotakaan kuunnella kuin autossa. Jatkossa täytyy tarkkailla ylen kuunnelmien vaihtuvaa valikoimaa, ja uskonpa että vastaavia löytyy muualtakin. Vaihtelua itse lukemiselle tai äidin lukemisen kuuntelulle, tai oivaa viihdytystä juurikin kipeälle joka ei oikein jaksa mitään puuhailla eikä välttämättä itse lukea saati tuijottaa ruutuja jatkuvasti.

Lopuksi on myönnettävä, että ihan täysin ilmainenhan tämä ei ole kun vaatii nettiyhteyden, mutta jos joka tapauksessa omistaa laitteen jolla kuunnella, ja nettiyhteyden, niin mitään lisäkustannuksia ei tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti